Předmět příspěvku: Příkrmy - co by jste dělali vy... A JAK TO DOPADLO :-)
Napsal: sob 19. čer 2010 21:04:13
Tety potřebuju poradit Michalka bude mít příští týden pět měsíců a kojení jí prostě přestává stačit - minimálně večer. Přes den jakž takž v pohodě, vypije si něco přes 100 ml (zkoušela jsem vážit, protože jak byly ty vedra tak mi trochu shodila a teď to dohnala a je na nulovým přírůstku za dva týdny ). Večer prostě nevím jestli mám málo nebo ona už blbne jak je unavená, ale vytáhne si max. 70-80 a po kojení mi řve. Jde až fakt o to poslední kojení kolem půl osmé. Myslíte, že můžu začít kaší? Na mrkev v poledne mi to zatím přijde zbytečný a zas dávat jí večer dokrm nutrilonu z flašky v pěti měsících je podle mě taky škoda. Fakt nevím. Jinak miluje lžičku - když jí na ní dám kapky, tak ji div nerozkouše, když jí dáme ochutnat jogurt ( fakt max. půl lžičky ) tak ho jí pěkně, proto bych ráda tu flašku vynechala. Jo a už tři noci se budí navíc o jedno kojení na jídlo. Podle mě to není spurt, protože přes den si jí co tři hodinky úplně v pohodě. Někde jsem zas četla, že když někdo začal dávat večer kaše, tak rozhodil kojení. Jenže mě fakt nejde o to, že v noci vstává, to já jdu zrovna spát, jde mi o to, že má večer očividně hlad Omlouvám se za román, fakt neumím nic napsat jednoduše
EHM, NO TAK KAŠI JSME TEĎ ZKUSILI MÍSTO PRVNÍHO VEČERNÍHO KOJENÍ PŘED KOUPÁNÍM ABY TO NAPOPRVÝ NEBYLO NA NOC TĚŽKÝ A PRVNÍCH PÁR LŽIČEK SNĚDLA S CHUTÍ A PAK JÍ PŘESTALO CHUTNAT, TAKŽE ZÍTRA NACHYSTÁM JEN TROŠKU A BUDEM ZVYKAT POSTUPNĚ jdu se jí věnovat, zatím a díky všem
Naposledy upravil Zdenča V. dne ned 20. čer 2010 18:34:42, celkově upraveno 1
Předmět příspěvku: Re: Příkrmy - co by jste dělali vy...
Napsal: sob 19. čer 2010 21:08:03
já nevím, to si musíš rozmyslet sama, jestli už chceš začít nebo ještě počkat, myslím, že kaše jsou už od 4. měsíce ne jinak já kojila a dokrmovala Nutrilonem a ten pije dodneška z flašky a jsem moc ráda jinak jsem začla s příkrmama až v 6ti měsících
Napsal: sob 19. čer 2010 21:08:29
jituška píše:
Hm,já bych jí dala Myslím,že to nějak nerozhodí,ne,zvykne si,že kaše je jen večer a bude
no já taky doufám, prvně bych nakojila a pak dala 100 kaše, kolik by snědla, tolik by snědla. ona mi už totiž vydržela třeba od půl osmý večer do půl šestý ráno a teď fakt začala blbnout. nebudí se na dudlík, jen na jídlo
Hm,já bych jí dala Myslím,že to nějak nerozhodí,ne,zvykne si,že kaše je jen večer a bude
no já taky doufám, prvně bych nakojila a pak dala 100 kaše, kolik by snědla, tolik by snědla. ona mi už totiž vydržela třeba od půl osmý večer do půl šestý ráno a teď fakt začala blbnout. nebudí se na dudlík, jen na jídlo
Napsal: sob 19. čer 2010 21:11:03
gabula píše:
já nevím, to si musíš rozmyslet sama, jestli už chceš začít nebo ještě počkat, myslím, že kaše jsou už od 4. měsíce ne jinak já kojila a dokrmovala Nutrilonem a ten pije dodneška z flašky a jsem moc ráda jinak jsem začla s příkrmama až v 6ti měsících
já se bojím, že když jí dám flašku tak si nevezme prso, už tak jsme s kojením dost válčily když začla mít svůj rozum kaše jsou od 4 měsíců, vím že štěpulovi jsem dávala...
Napsal: sob 19. čer 2010 21:12:32
PavlínaL píše:
Zdeni, malá mi kaši jí už tak 14 dní a zkouším i trochu mrkvu... a kojím pořád.... Jo a kupodivu, spaní se mi trošku lepší, ale nečekala jsem to.
jé tak ty už jsi taky začla s kaší? a s jakou? mrkev já počkám až po preventivce v těch pěti měsících, to bude za čtrnáct dní. nechci totiž jet na sraz se skleničkama
Napsal: sob 19. čer 2010 21:13:39
Zdenča V. píše:
gabula píše:
já se bojím, že když jí dám flašku tak si nevezme prso, už tak jsme s kojením dost válčily když začla mít svůj rozum kaše jsou od 4 měsíců, vím že štěpulovi jsem dávala...
tak mě neodmítala naštěstí, takže v tom problém nebyl, ale pak sama v půl roce už prso nechtěla, ale my byly na Nutrilonu už od 3. týdne, tak tu kaši zkusit můžeš a uvidíš jak ji pojede
Napsal: sob 19. čer 2010 21:14:27
jituška píše:
Zdenča V. píše:
jituška píše:
však uvidíš
Když už polevila i Pavlínka a kojí, tak to zkusím taky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru