Dnes ráno jsem si ze zvědavosti dělala OVU test a byly tam // ta druhá slabulinká...včera v noci jsme v hlavě to mám tak,že když otěhotním až v říjnu bude to O.K. tož tak jsem zvědavá
Registrován: pát 25. čer 2010 19:59:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Praha
Michaluška píše:
Dnes ráno jsem si ze zvědavosti dělala OVU test a byly tam // ta druhá slabulinká...včera v noci jsme v hlavě to mám tak,že když otěhotním až v říjnu bude to O.K. tož tak jsem zvědavá
Ahoj, myslíš, že to byla ovulace? Já na těch svých testech mám obrázky, kdy je test platný a kdy ne a je-li testovací čárka slabá, tak je test negativní. Když jsem měla ovulaci, a cítila ji i na vaječníku, podle čípku a hlenu, takže předpokládám, že opravdu byla, tak byla testovací čárka jasně rudá, snad i silnější než ta kontrolní.Ale každý test může být jinak dělaný, tím Ti vůbec nechci brát radost a naději.
Ať to výjde!
Registrován: sob 26. čer 2010 21:00:04 Příspěvky: 6 Bydliště: Vysočina
Koláčkovi píše:
Michaluška píše:
Ahoj, myslíš, že to byla ovulace? Já na těch svých testech mám obrázky, kdy je test platný a kdy ne a je-li testovací čárka slabá, tak je test negativní. Když jsem měla ovulaci, a cítila ji i na vaječníku, podle čípku a hlenu, takže předpokládám, že opravdu byla, tak byla testovací čárka jasně rudá, snad i silnější než ta kontrolní.Ale každý test může být jinak dělaný, tím Ti vůbec nechci brát radost a naději.
Ať to výjde!
asi mám strašně blbou otázku ale na testech ovu jsou i obrázky ? to slyším poprvý . Já když si zkoušela svůj první test tak jsem měla tesovací čárku slabší takže byl asi nejspíš negativní. Ale jinak se řídím podle pobolívání v podbřišku
Registrován: pát 25. čer 2010 19:59:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Praha
No na tom obalu jsou tři obrázky:
silná kontrolní / a slabá testovací / - negativní výsledek
silná kontrolní / a silná testovací /- pozitivní výsledek
žádná čárka - neplatný test
Nevím už, co je to za značku testů, kupovala jsem je přes internet, tuším že 30 testů + 5 těhotenských za asi 600 Kč. Což bylo oproti cenám v lékárně docela slušné.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru