tak jí to zkus napíchnout na párátka nebo ozdobné plastové napichovátka, jako jednohubky-kolečka, kostičky nějak nakombinovat, třeba se jí to bude líbit.Kája sní vše
tiše závidím...třeba to opravdu přejde a začne zase papat všechno.. Ta párátka zkusím koupit, děkuju za radu
jedine maskovat do masa a testovin...napr. urobit nejake tasticky s masem a do toho zelenina...alebo zapiect brambory so zeleninou a masem....inak asi neporadim...Martina mi z talire kradne rajcata, papriky, okurky..takze s tym problem neni
Martinka je holka šikovná ! Ája mi to taky jedla, ale teď prostě nee...jinak když se to tepelně upraví, tak jí to v jídle nevadí... Snad ji to přejde
a co jej to skombinovat so syrom...ako za syrova myslim...inak rajcata su zdravsie, ked sa tepelne spracuju
jakože napíchnout kostičku sýru a zeleninky? Nebo jak to myslím, nechápu .. Sýr má ráda, dokonce tak, že ho raději ozobe samotný a chleba nechá
Registrován: pát 30. led 2009 10:49:22 Příspěvky: 17848 Bydliště: Lysá nad Labem
x.dady píše:
janulaa píše:
x.dady píše:
janulaa píše:
jedine maskovat do masa a testovin...napr. urobit nejake tasticky s masem a do toho zelenina...alebo zapiect brambory so zeleninou a masem....inak asi neporadim...Martina mi z talire kradne rajcata, papriky, okurky..takze s tym problem neni
Martinka je holka šikovná ! Ája mi to taky jedla, ale teď prostě nee...jinak když se to tepelně upraví, tak jí to v jídle nevadí... Snad ji to přejde
a co jej to skombinovat so syrom...ako za syrova myslim...inak rajcata su zdravsie, ked sa tepelne spracuju
jakože napíchnout kostičku sýru a zeleninky? Nebo jak to myslím, nechápu .. Sýr má ráda, dokonce tak, že ho raději ozobe samotný a chleba nechá
jo tak Martina ho ma prave tiez rada..teraz zase bojkotuje chleba a pecivo vobec
i u nás je problém tepelně upravenou zeleninku jo,ale jinak ani omylem nakrájím okurku,rajče a dělá na mě jak kdyby měl zvracet ovoce má celkem rád,ale jablka furt musim strouhat třeba s piškotem
x.dady píše:
Renatamor píše:
tak jí to zkus napíchnout na párátka nebo ozdobné plastové napichovátka, jako jednohubky-kolečka, kostičky nějak nakombinovat, třeba se jí to bude líbit.Kája sní vše
tiše závidím...třeba to opravdu přejde a začne zase papat všechno.. Ta párátka zkusím koupit, děkuju za radu
zase máme určo jiné problémy podle mých zkušeností je důležité, aby viděla že i vy to jíte-s chutí!!!, ne za trest , nabízet jí to stále dokola, pěkně upravené, třeba u pohádky, u bazénu /vychlazené/, určo se chytí
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Maminky, potřebovala bych nějaký fígl, aby mi malá začala jíst ovoce a zeleninu .. Ona pořád ne a ne, když byla maličká, papala všechno a teď to bojkotuje . Už jsem fakt zoufalá, protože mám hrozné výčitky že něco zanedbávám. Normální jídla mi jí hezky, snažím se jí dávat alespoň dost luštěnin a ovesné vločky (do polévek, jinak bez šance). Pořád zkouším kupovat něco nového a ona to dá na jazyk a pluje ven . Jakoby jí vadilo že je to slizké a mokré, či co . Uvařila jsem přesnídávky, ale to mi taky nechce , takže si všechno sežeru já . Fakt mě to mrzí a deptá. Když budu zeleninu tepelně upravovat, zůstanou tam nějaké vitamíny aspoň? Prosím poraďte.. Je šance že ji to období přejde?
Děkuju moc za každou radu či tip
Tak tohle se naučit nejspíš nedá.Maličká mi sice papká ovoce,ale ze zeleniny jenom salatovou okurku po té je jak urvaná.mám kamaradku a její malá má něco přez 3 ročky sice jí ovoce ale zeleninku vůbec.Myslím,že to časem příjde.jinak pokud bys chtěla zachvoyt vitamíny v zelenince asi bych vařila v nějakém parním hrni u tohoto se zachovávají.
tak tady bych taky potřebovala radu, Verča taky nepapá zeleninu vůbec a ovoce jen když má náladu. Což neni moc často. Nechce to ani když to vidí u jiných dětí a ty jí nabídnou. U nás je to asi tím, že my to moc nejíme. Manžel vůbec. Vitamín fuj, chci maso. A já si občas udělam salát, ale to až večer, když malá usne. Doufam, že se to zlepší ve školce.
Ženy moje, díky všem...snad to půjde časem. Dnes jsem jí zkusila na hřišti zase nabídnout na svačinku tu přesnídávku (máme problémy s kakáním, málo vlákniny, takže se snažím alespoň touto formou..). Po první lžičce říká nee..tak jsem ji nechala. Asi za hoďku jsme jely domů, já vytáhla tu přesnídávku, že ji teda sním a ejhle...už bylo mňáááááám??? Tak na ni, potvůrku, vyhladovět ! Nebudu to hrotit, naštěstí jsme zdravé, takže ji nutit nebudu, třeba začne postupně sama
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru