Tak po prvním porodu v pohodě,tam jsem měla pupík plochej,ale teď u mě není žádná změna, pořád vypadám na sedmej měsíc.
já jsem tudle koukala v MC na fotky jednotlivých měsíců těhu, byla jsem jasný 5., 2 měsíce cvičím jak blb a snažím se trochu v jídle /hlavně sladký/ omezit, tak jsem pokročila na 4., ale tak konec
No vidíš,ale pokrok Hele švagrová je hrozně vychrtlá a nedávno mi říkala,že na břicho radši necvičí,proto že se jí tam na špíčku udělá sval a to břicho vypadá větší,tak já se teď pro jistotu bojím cvičit,protože to už by pak jistil devátej měsíc 100%
pro jistotu
No jasně,byla bych vůl,kdybych cvičila,no né
asi se na to taky vyprdnu
No jistěé,neblázni,přece nechceš ztloustnout
a nasadím čokoládovou dietu, aby se tam už nidky žádný svaly neudělaly, preventivně
Ty jo, tak ty mě překonáváš,tohle ani mě ještě nikdy nenapadlo. Skvělej nápad
Předmět příspěvku: Re: briska po porodu x mesicu , roku
Napsal: čtv 15. črc 2010 5:32:21
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:59:12 Příspěvky: 1333 Bydliště: Praha
Katka píše:
Renatamor píše:
Katka píše:
Tak po prvním porodu v pohodě,tam jsem měla pupík plochej,ale teď u mě není žádná změna, pořád vypadám na sedmej měsíc.
já jsem tudle koukala v MC na fotky jednotlivých měsíců těhu, byla jsem jasný 5., 2 měsíce cvičím jak blb a snažím se trochu v jídle /hlavně sladký/ omezit, tak jsem pokročila na 4., ale tak konec
No vidíš,ale pokrok Hele švagrová je hrozně vychrtlá a nedávno mi říkala,že na břicho radši necvičí,proto že se jí tam na špíčku udělá sval a to břicho vypadá větší,tak já se teď pro jistotu bojím cvičit,protože to už by pak jistil devátej měsíc 100%
_________________ _________________ fyzioterapeutka na mateřské!! tudíž už nic nevím!!!
Napsal: čtv 15. črc 2010 9:17:24
janek píše:
Katka píše:
Renatamor píše:
Katka píše:
Renatamor píše:
Katka píše:
Renatamor píše:
Katka píše:
Renatamor píše:
Katka píše:
pro jistotu
No jasně,byla bych vůl,kdybych cvičila,no né
asi se na to taky vyprdnu
No jistěé,neblázni,přece nechceš ztloustnout
a nasadím čokoládovou dietu, aby se tam už nidky žádný svaly neudělaly, preventivně
Ty jo, tak ty mě překonáváš,tohle ani mě ještě nikdy nenapadlo. Skvělej nápad
jdu do toho s vámi ať jsme tlustý na tři prsty
v jednotě je síla
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Napsal: čtv 15. črc 2010 9:21:14
Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
hany bany píše:
x.dady píše:
kočko, já jsem teda celkově asi, dovolím si napsat, štíhlá.. Když stojím, tak to jde, ale když si sednu - průůůůser . Sice nemám břicho popraskané, ale je ta kůže svraštělá - asi je jí tam víc než by mělo .. Asi už s tím nic neudělám, měla jsem cvičit a používat nějakou mastičku
vis kdyz ja i cvicila a cvicim i ted vzdycky me vezme velka euforka a hupnu na hubnuti - ale ja mam jakoze pod pupikem takovej obloucek uplne divneeeeeeej z ty kuze hnus
Jezis, to mi ani nerikej ze cvicis a nic! Ja se prave na to svoje bricho uz nemohla divat, tak chodim cvicit, ale porad nekjak doufam, ze to pujde
kočko, já jsem teda celkově asi, dovolím si napsat, štíhlá.. Když stojím, tak to jde, ale když si sednu - průůůůser . Sice nemám břicho popraskané, ale je ta kůže svraštělá - asi je jí tam víc než by mělo .. Asi už s tím nic neudělám, měla jsem cvičit a používat nějakou mastičku
vis kdyz ja i cvicila a cvicim i ted vzdycky me vezme velka euforka a hupnu na hubnuti - ale ja mam jakoze pod pupikem takovej obloucek uplne divneeeeeeej z ty kuze hnus
Jezis, to mi ani nerikej ze cvicis a nic! Ja se prave na to svoje bricho uz nemohla divat, tak chodim cvicit, ale porad nekjak doufam, ze to pujde
no jani jako ze ne ze bych to vydrzela treba pul roku v kuse to neee ale tri mesice jsem na tom brichu pracovala a jako je mensi ale ta kuze ta uz tam zustane naporad a proste ta nakynuta buchticka jak pise grapasito teda aspon u me ty budes mit urcite stesti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru