to by si zvladla?ja si dnesnim dnem uvedumuju ze tenhle clanek byl zas jen rani zachvev poblblych hormonu..... Rozarka mi zas dava plny davky antikoncepce vuci druhymu diteti
Registrován: úte 28. črc 2009 14:00:07 Příspěvky: 1096 Bydliště: Brno
carodejka_johanka píše:
Heloušek píše:
že bych do toho šla taky????
to by si zvladla?ja si dnesnim dnem uvedumuju ze tenhle clanek byl zas jen rani zachvev poblblych hormonu..... Rozarka mi zas dava plny davky antikoncepce vuci druhymu diteti
zvládla ale vychovála bych izolovaná v Černovicích
Registrován: úte 28. črc 2009 14:00:07 Příspěvky: 1096 Bydliště: Brno
carodejka_johanka píše:
Heloušek píše:
carodejka_johanka píše:
Heloušek píše:
že bych do toho šla taky????
vždyt se budete brát brzy, ne? V září jsi říkala? To i kdybys otěhotněla teď, tak to na tobě určitě ještě vidět nebude. Tak jestli chcete, klidně bych už začla, stejně to nemusí vyjít hned.
jojo holky brat bychom se chteli co nejdriv ale zalezi na financich ... chcem sice malou svatbu ale na parbu a "zranici" se musi pozvat vsici softaci z highlander-3 tymu coz je cca 70 lidi i kdyz prijde jen pul tak je to dost penez....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru