A nenalézám nikde na netu. Napadlo mě,že když se dnes už dělají různé tapety a samolepící tapety,mohli by je dělat i jako grafity. Našla jsem jen jeden případ a ten se mi nelíbil. Holky prosím,kdyby jste náhodou někde na něco takového narazily,dejte mi vědět.
Jo jo,myslím tapetu na zeď,s jedním velkým gfrafity.Představuju si bílo rudé s černým lemem. Na ty stránky se mrknu,už nevím,jestli jsemje viděla,prolezla jsem toho hrozně moc. Marťas mi dnes říkal,že neví,co by tam jako měl mít napsaný na tom grafity.A já říkám,že nevím,že to je jeho problém,třeba "fuck of family" A on dostal s jeho kámošem záchvat smíchu. Jani,jdu spát,ráno jedu do města,takže vstávám. A díky za tip na stránky
Jo jo,myslím tapetu na zeď,s jedním velkým gfrafity.Představuju si bílo rudé s černým lemem. Na ty stránky se mrknu,už nevím,jestli jsemje viděla,prolezla jsem toho hrozně moc. Marťas mi dnes říkal,že neví,co by tam jako měl mít napsaný na tom grafity.A já říkám,že nevím,že to je jeho problém,třeba "fuck of family" A on dostal s jeho kámošem záchvat smíchu. Jani,jdu spát,ráno jedu do města,takže vstávám. A díky za tip na stránky
To bude asi hrozné hledání. Nesnáším, když něco hledám Držím palce!!!! Fuck of family Sladké sny, zlato
To bude asi hrozné hledání. Nesnáším, když něco hledám Držím palce!!!! Fuck of family Sladké sny, zlato
Já hledání nenávidím,asi mu to tam nasprejuju sama Super nápis, co? Dobrou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru