Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
Holky mám docela často angíny a doktor mi doporučil, ať si nechám odstranit krční mandle. Ale zase si říkám, že tam nějakou úlohu mají, když tam jsou Slyšela jsem, že to pak sedá na průdušky a plíce ...no tak si jako vyber
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
Darčo, já nevím...mně je odstranili někdy ve 3-4 letech myslím (nevím které, pamatuju si to matně). Je fakt, že nějak nemocná nebývám, sem tam chřipka, ale angíny nee, jednou jsem měla zánět průdušnic či co, jinak nic..
no tak já je nemám, trhali mi je v 17ti.. taky jsem měla pořád angíny a teď pro změnu zánět nosohltanu, ale ne tak často, angíny jsem mívala co dva, tři měsíce, ten zánět tak dvakrát do roka.. a samotná operace.. žádnej med, ale je to otázka jednoho až dvou týdnů a jsi fit...
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
me je trhali asi v 5letech....a od ty doby mam pokoj s anginou...sice sem mivala potom hodne prudusky a zapal plic,ale to si myslim,ze jen proto,ze deti byvaj casteji nemocny.V dospelosti uz to takovej dopad nema,takze pokud mas casteji anginu,klido bych na to sla.
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru