Cau holky, to je des to prenaseni, ze? Termin jsem mela vcera, kdy jsem byla na kontrole na rizikovce, kde mi doktorka rekla, at prijedu za tyden. Myslela jsem, ze se tam slozim, protoze uz to fyzicky nedavam. Rekla jsem ji, ze se to uz neda, a ona teda zmenila termin na utery, a mam si vzit pro jistotu i tasku, kdyby se rozhodli pro vyvolani (ale z toho mam strach). U prvniho chlapecka to bylo v pohode, to jsem se citila dobre az do porodu (rodila jsem 40+2), ale ted je to uplne jine... Mate podobne problemy? Dnes jsem 40+1. Prvni porod byl komplikovanejsi, protoze Kaja mel vetsi hlavicku a celkove byl baculka, dostavala jsem krevni transfuze, mela jsem rok poranenou kostrc a nemohla jsem kojit. Ted mi rikali, ze druhy chlapecek bude urcite vetsi (podle utz) a ze hlavicku ma zase velkou, tak fakt nevim, na co cekaji. Jsem otevrena na 4 prsty, ale hrdlo mam porad 2cm vysoke a drzi, takze me moc nepotesili .... Ach jo
Tak to mě mrzí a já zatím nepřenáším, jsem 36tt, takže mám na přenášení ještě času dost, ale Honýs vylezl 41+1tt a v pohodě. Držím palce, ať jde vše jak má a když máš takové problémy s velkýma dětma, že tě je nechají rodit? Kolik měl malý, když se narodil?
to se ale divím, když jsi měla 1. dítě velký a zdravotní následky, že už ti porod nevyvolali.Já bych teda asi trvala na vyvolání, že ti je prostě tak špatně, že to neustojíš a basta, drž se
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
To je mi líto, kočko. Drž se. Můj první porod byl ve 39tt a druhý jsem ten den co ty jsi, tedy 40+1tt už věděla, že pojedu rodit. Narodil se ráno 40+2tt. Takže jsem vlastně taky přenášela, ačkoliv velmi krátce. I tak to bylo hrozný, protože to bylo minulý měsíc, a to byly ty ohromný vedra. Jak píšu - drž se! Doufám, že ti to půjde dobře a v rámci možností co nejméně bolesti!
Tak to mě mrzí a já zatím nepřenáším, jsem 36tt, takže mám na přenášení ještě času dost, ale Honýs vylezl 41+1tt a v pohodě. Držím palce, ať jde vše jak má a když máš takové problémy s velkýma dětma, že tě je nechají rodit? Kolik měl malý, když se narodil?
Kaja mel 3,85kg, ale mel hodne velkou hlavicku, ktera mi poranila kostrc... Ted rikaji, ze by mel Vojta vazit urcite 4kg a vic :-(
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru