Kvůli prachům :-D Ne dělám si srandu, ale složení UM je jiné než MM a proto je možné dávat příkrmy už od ukončeného 4. měsíce. Mě ale dr. řekla, že pokud malé bude UM stačit, můžeme klidně být na mlíčku až do 6. měsíce a pak začít přikrmovat.
takže je možné být na um do 6 měsíce! no vím,že složení je jiné a právě proto mi přijde,že zasytí víc než MM
No zasytí a taky připraví trávení na tužší stravu... my jsme začínali v 5. měsíci, protože malá pořád a pořád kajdila, tak jsem jí to chtěla zahustit příkrmem... jinak bych počkala do toho 6. měsíce. Mlíčko je pro miminka ta nejpřirozenější strava a pokud mimi prospívá, není kam chvátat.
no právě,tak proto tak nějak nechápu proč začínat už ve 4 měsících!
určitě nemusíš, pokud to malé stačí, tak bych nepřikrmovala
Jituš já plně kojím,žádný problém není,malé to zatím stačí! jen mě to v noci tak napadlo,tak jsem se ptala
_________________ _________________ maminka, jinak vystudovaná zdravotní sestra
Podle mě je to jen o tom, že je to reklamní tah, prorože jsem se o tom bavila s více poradkyněma a všechny se shodly, že i děti na UM by se měly začít přikrmovat od 6. měsíce
já jsem právě taky pro,aby se začínalo později! ale už jsem zaslechla i názor,že by měly i děti na MM začít ve 4 měsících! přijde mi to úplně pitomý! myslím,že pokud dítě prospívá a mlíko ho zasytí,tak minimálně do půl roku má být jen na mlíku,je to přeci naprosto přirozený!
Je to hloupost. Myslím, že v 95% případů je to velká iniciativa maminek, páč chtějí začít to svoje miminko přikrmovat, aby jako viděly, jak hezky papá že to zatěžuje organismus úpln ězbytečně, to už je moc nezajímá
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
Gasinka píše:
bonparka píše:
Gasinka píše:
Miska009 píše:
Gasinka píše:
Miska009 píše:
Kvůli prachům :-D Ne dělám si srandu, ale složení UM je jiné než MM a proto je možné dávat příkrmy už od ukončeného 4. měsíce. Mě ale dr. řekla, že pokud malé bude UM stačit, můžeme klidně být na mlíčku až do 6. měsíce a pak začít přikrmovat.
takže je možné být na um do 6 měsíce! no vím,že složení je jiné a právě proto mi přijde,že zasytí víc než MM
No zasytí a taky připraví trávení na tužší stravu... my jsme začínali v 5. měsíci, protože malá pořád a pořád kajdila, tak jsem jí to chtěla zahustit příkrmem... jinak bych počkala do toho 6. měsíce. Mlíčko je pro miminka ta nejpřirozenější strava a pokud mimi prospívá, není kam chvátat.
Jituš já plně kojím,žádný problém není,malé to zatím stačí! jen mě to v noci tak napadlo,tak jsem se ptala
jsem teď nad tím přemýšlela od kdy jste na UM? a ty jen tak dumáš
_________________ _________________ bývalá VZP, teď s miláčkem doma a pak se uvidí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru