Marti mě začlo být blbě jak začlo tlouct v tom 6tt a po bych řekla, že je moc brzo na nějakej 1. den
Já se ptám jen tak orientačně... Sice mi dnes není 2x nejlíp, ale je mi jasný, že i kdyby se zadařilo, že by mi tak brzo špatně nebylo.. ale ta naděje tady je Ale spíš je to z nevyspání, jak byl malej pořád vzhůru a poplakával.
a byli jste na tom ultrazvuku už? tak doufám, že ti je špatně z
Byla jsem tam ve středu, v pátek, dneska tam jdu taky... Zatím jsem neměla správnou velikost, takže možná dnes by to mohlo už být?
tak pak písni jak jsi dopadla, držím palečky
Jeslti bude správná velikost, tak mi jen píchne injekci a nic víc se dít nebude Takže možná zase ve středu budu muset dojít a výsledek stejně záleží na tom, zda budou budoucí miminka dost akční a to zjistím asi až za 14dní
ajo vlastně, to ti píchne jen injekci, no to nevadí, tak napíšeš jaká byla
S Fifíkem ve 4.týdnu a s jeníčkem v 7.tt.....a fakt jsem si užila!
A s holčičkou? Děkuji za odpověď, ty jsi zatím na 1.místě s časem, ale stejně mám pořád času dost. Tak to je mi blbě asi jen tak, aby mi nebylo zas moc dobře
S holčičkou snad nevolnosti nebudou, to bylo fakt neúnosné, když jsem u Fildy blinkala 25krát za den...u jeníka už to bylo troěšku lepší, to mi blbě bylo, ale zvracela jsem málo..ale že jsem těhotná, jsem poznala už 2 dny po oplození, protože jsem cítila dělohu při každém kroku..takové zvláštní. Přeju ti, aby to konečně vyšlo!
Páni, to se někdo má, že to pozná i bez testů Snad to vyjde letos, když ne, tak příští rok si dáme pauzu...
S Fifíkem ve 4.týdnu a s jeníčkem v 7.tt.....a fakt jsem si užila!
A s holčičkou? Děkuji za odpověď, ty jsi zatím na 1.místě s časem, ale stejně mám pořád času dost. Tak to je mi blbě asi jen tak, aby mi nebylo zas moc dobře
S holčičkou snad nevolnosti nebudou, to bylo fakt neúnosné, když jsem u Fildy blinkala 25krát za den...u jeníka už to bylo troěšku lepší, to mi blbě bylo, ale zvracela jsem málo..ale že jsem těhotná, jsem poznala už 2 dny po oplození, protože jsem cítila dělohu při každém kroku..takové zvláštní. Přeju ti, aby to konečně vyšlo!
Páni, to se někdo má, že to pozná i bez testů Snad to vyjde letos, když ne, tak příští rok si dáme pauzu...
tak po mi nevolno nebývá a u Honzíka mi špatně nebylo a u Kubíka asi týden a začalo to asi v 6 tt
Mě už je taky líp, možná to bylo únavou a přemýšlím, jestli nemám jít taky spát...
ted spát, když je takový krásný den?jinak na začátku obou těhu ještě než jsem si dělala test mě bolela tak zvláštně záda a vystřelovalo mi to do nohou a to samý jsem měla o víkendu jinak nikdy v životě
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Při Mišulce mi zle nebylo vůbec a při Barušce mi bylo zle ještě před tím, než jsem měla dostat MS, která se již nekonala a vydželo mi to zle min. do 16 tt
Takže ti přeji, ať je to vydařenéééé a pokud ti je zle, tak ať je opodstatnělé
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
tak po mi nevolno nebývá a u Honzíka mi špatně nebylo a u Kubíka asi týden a začalo to asi v 6 tt
Mě už je taky líp, možná to bylo únavou a přemýšlím, jestli nemám jít taky spát...
ted spát, když je takový krásný den?jinak na začátku obou těhu ještě než jsem si dělala test mě bolela tak zvláštně záda a vystřelovalo mi to do nohou a to samý jsem měla o víkendu jinak nikdy v životě
tak že by třetí? Je krásně, ale já v noci skoro nespala, malej je nemocnej, takže byl pořád vzhůru, nebo poplakával, pořád jsem ho přikrývala, nebo chtěl držet za ruku
Při Mišulce mi zle nebylo vůbec a při Barušce mi bylo zle ještě před tím, než jsem měla dostat MS, která se již nekonala a vydželo mi to zle min. do 16 tt
Takže ti přeji, ať je to vydařenéééé a pokud ti je zle, tak ať je opodstatnělé
Ráno mi bylo trochu špatně, ale už je to lepší, už jsem se mohla i najíst.. ale jak jsem psala, možná je to jen z nevyspání, protože tak rychle by se to nemohlo nejspíš projevit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru