Děvčata prosím, která jste rodila císařským řezem, chci se zeptat. Jakou jste měly narkozu. Jestli celkovou nebo jen tu do zad. Nevím, která je "lepší". Když jsem byla na operaci se štítnou žlázou bylo mi po celkové strašně zle. Prozvracela jsem a prospala celý den. A té do zad se bojím aby to dobře píchli. Takže budu ráda, když mi napíšete váš názor. Děkuji předem
_________________ _________________ Martina, Pavlík a Lucinka
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
martinace píše:
Děvčata prosím, která jste rodila císařským řezem, chci se zeptat. Jakou jste měly narkozu. Jestli celkovou nebo jen tu do zad. Nevím, která je "lepší". Když jsem byla na operaci se štítnou žlázou bylo mi po celkové strašně zle. Prozvracela jsem a prospala celý den. A té do zad se bojím aby to dobře píchli. Takže budu ráda, když mi napíšete váš názor. Děkuji předem
Každá má své a pro a proti......teda aspon tak mi to bylo řečeno anestezioložkou,když jsem byla na operaci....měla jsem celkovou narkozu a mě po ní nikdy zle nebylo.
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: čtv 29. led 2009 15:46:10 Příspěvky: 2040 Bydliště: H.K.
já jsem měla plánovanýho císaře, tak že jsem si mohla vybrat, a šla jsem do epiduralu, chtěla jsem vidět malýho a aspoň trochu se toho všeho účastnit... A nebyla jsem tak vyřízená jako po narkóze...
Marti, já s tímhle zkušenost nemám. Nebo jen částečnou. Jednou jsem byla na operaci a to v částečné (lokální) anestezii, či jak se to nazývá a paní co se mnou byla na pokoji, byla v celkové. Když se probrala, byla chudinka docela rozhozená. Pořád plakala, bylo jí zle, tak nějak to na ní špatně působilo. A mně bylo hej. Já měla porody oba přirozený, ale kdybych se měla rozhodnout, šla bych do toho částečného.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru