Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
holky poradte prosim..muzu uz male dat mliko,ktere je urcene az od 24mesicu?Tchyne mi koupila nutrilon od dvou let a ja nevim jestli ho uz muzu male dat...dva ji budou az za mesic a neco
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Já myslím, že dát určitě můžeš. Ale já osobně bych asi ještě koupila jedno balení toho pro mladší a pak bych dala tohle Ale určo se nic až tak nestane když už to dáš
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
holky poradte prosim..muzu uz male dat mliko,ktere je urcene az od 24mesicu?Tchyne mi koupila nutrilon od dvou let a ja nevim jestli ho uz muzu male dat...dva ji budou az za mesic a neco
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru