Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
taky kupuju. elefanty naprosto super, ty jsou kontrolovany ortopedem. na zimu maji ted taky hezky botky s tim dei-tex, to je membrana aby neprotekly ve snehu a neslysela jsem na ne nic spatneho.
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
bonparka píše:
taky kupuju. elefanty naprosto super, ty jsou kontrolovany ortopedem. na zimu maji ted taky hezky botky s tim dei-tex, to je membrana aby neprotekly ve snehu a neslysela jsem na ne nic spatneho.
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
zaneta píše:
bonparka píše:
prave ty Dei-tex se mi moc líbí
ja je mela v ruce, teda klucici a vzala bych je, kdybych pak nesla jeste jinam a tam se mi jiny libili vic Zase vzhledem k tomu, ze by nepromokly, tak jsou za fajn cenu..
Já jsem si u Deichmana koupila párkrát boty pro sebe a byla jsem vcelku spokojená. Přítel ale nadával, protože se mu hned rozlepily. Reklamace ale vše vyřešila.
_________________ dětské boty musí být kvalitní, stejně tak boty pro těhulky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru