Ahoj, dneska mne naše hodná paní učitelka Hanička ve školce poprosila,zda bych nevěděla o někom,kdo by si vzal koťátko.Ona je ve spolku na ochranu zvířat a zrovna řeší jak najít domov několika koťatům.Já vím,že je tohle hrozně těžké,ale slíbila jsem,že zkusím ty malé chudáčky někde nabídnout,aby měli domov.Kdyby jste někdo chtěl, dejte mi, prosím, vědět.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
a jak by jste je poslaly? V krabici...tohle je fakt těžké a zrovna kočiček je tolik, ono i pejsků.. My si chceme brát z útulku, ale až bude Monča větší, za odměnu.. hodně štěstí..
už máme dvě později pořídíme další dvě ale chce to bud nemít první dvě nebo větší bydlení
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru