Dlouho sem tu nebyla. To proto, že bydlím teď s malou sama, tatínek se odstěhoval zpátky k mamince, vzal si sebou samozřejmě i počítač, takže se tady dostanu jen párkrát do měsíce, když mě tady pustí, jak si příjdu pro malou. Vzhledem k tomu jak to všechno je, máme se s malou dobře a cítím se lépe
tak hlavně, že jste spokojený a štastný.Stydím se,ale ani nevím proč jste se rozešli
to by bylo na dlouho, tolik času nemám více méně proto že už to tak dále prostě nešlo, to nebyl život, bylo by zbytečné to zase pořád protahovat a můj by si to nikdy nepřiznal. Prostě už k němu nic necítím a nechci s ním žít to je asi to hlavní proč
tak hlavně, že jste spokojený a štastný.Stydím se,ale ani nevím proč jste se rozešli
to by bylo na dlouho, tolik času nemám více méně proto že už to tak dále prostě nešlo, to nebyl život, bylo by zbytečné to zase pořád protahovat a můj by si to nikdy nepřiznal. Prostě už k němu nic necítím a nechci s ním žít to je asi to hlavní proč
tak hlavně,abyste byly s malou štastný a třeba se brzy objeví lepší partner
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
tak hlavně,abyste byly s malou štastný a třeba se brzy objeví lepší partner
děkujeme, myslím že je to tak lepší, a budu čekat, i když to bude chtít čas, přece jenom sem skoro 8 let s jedním chlapem, vlastně celý život, a tak to bude chtít čas když začínám od začátku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru