Dělám jen perníčky a van. rohlíčky, kvůli mladýmu, né že bychom to jedli, ale je to tradice, že to spolu děláme od malička, u nás se cukroví totiž nejí. Jen ty rohlíčky jí mladej. Jinak koupím jedno balení všehodruh v obchodě, kdyby přišla návštěva, tak ať to trochu vypadá. Spíš dělám zdobené jednohubky a chlebíčky, to se u nás jí po kliech :)))
Já tedy peču každý rok a ráda.............Pamatuji si, že má prababička říkala, že každá maminka má na Vánoce vonět vanilkou
Tento rok budou klasika vanilkové rohlíčky, myslivecké knoflíky, brabanské dortíčky, perníčky, ořechy, salám, vosí hnizda, košíčky, tvarohové, linecké............
Kačí, co jsou ty knoflíky a dortíčky?
Juknu do receptů a hodím ti recept! Ty dortíčky jsou takové košíčky s ořechovou náplní přelité čokoládou a na vršku oříšek a ty knoflíčky jsou zase jakoby linecké těsto a na vršku taková tuhá směs oříšky+ bílky! Jen co se k tomu dostnanu (zítra) tak sem hodím recept
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Tak perníčky určitě, potom děláváme linecké, vanilkové rohlíčky, marokánky ( ty jsou sežraný brzo), nepečený buřtík, tatrankové koule, pracny, občas žabí tlamy a letos chci zkusit brambory... takový ty piškotový obalený marcipánovou hmotou.
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Já tedy peču každý rok a ráda.............Pamatuji si, že má prababička říkala, že každá maminka má na Vánoce vonět vanilkou
Tento rok budou klasika vanilkové rohlíčky, myslivecké knoflíky, brabanské dortíčky, perníčky, ořechy, salám, vosí hnizda, košíčky, tvarohové, linecké............
Kačí, co jsou ty knoflíky a dortíčky?
Juknu do receptů a hodím ti recept! Ty dortíčky jsou takové košíčky s ořechovou náplní přelité čokoládou a na vršku oříšek a ty knoflíčky jsou zase jakoby linecké těsto a na vršku taková tuhá směs oříšky+ bílky! Jen co se k tomu dostnanu (zítra) tak sem hodím recept
super! ty dortíčky, to jsem si myslela, ty peču taky, ale ty knoflíky mě zajímaji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru