Dala jsem 3,4 a 6. Chtěla jsem dát ještě 5, ale náhoda je blbec, nevíš co ti osud přichystá a do prů..ru se může člověk dostat raz dva. Pak je namístě to řešit spolu. Opakované zadlužení vyplývající npř. z gamblerství je věc druhá. Nevěra je důvod k rozchodu, když nemáš závazky, to se pak dá říct, proč mě podvádí už teď... Když jsou děti, společná minulostm majetek i dluhy, tak by si člověk měl uvědomit, že jde o něco víc než jen uraženou ješitnost. Bolelo by to no jasně, ale pokud ti to ten chlap vynahradí a doma šlape, tak proč brát dětem zázemí. Časté hádky by pro mě byly větší důvod, toho jsou děti svědci a nemusí v tom vyrůstat... Díky za anketu
Já děkuji za reakci a za tvůj názor Hádky jsou před dětma opravdu hrozné, ale občas to nejde jinak, když toho chlapa jindy nevidíš.. Ale máš pravdu! A já bych s tím měla začít konečně něco dělat
Máte doma často hádky???? Takhle jsem to nemyslela. Hele já jsem zase hysterka pošahaná a dnes jsem na Šimonka skoro celé dopoledne řvala, ale on byl k nevydržení. Ikdyž to asi není vypjatá situace ... Držím pěsti bobe
Já se hádám, chlap ignoruje a za chvíli nic neví Ale to mě dožere ještě víc, takže je to takový věčný koloběh
To je zajímavá anketa :) Já jsem dala 3 a 4, proto jsem odešla od chlapa, co s ním mám Marťase a to na mě vztáhl ruku jen jednou. ( kvůli penězům na automaty ... samozřemě) Pak jsem dala hypoteticky 2, protože jeho nevěru bych rozchodila, pokud by to byla nějaká jednorázovka, prostě, jak to chlapi většinou mívají, ale svou nevěru bych nerozchodila, protože ženská do toho jde většinou srdcem, zatím co chlap jen spodkem :)) Takže, když už bych byla nevěrná, tak bych byla zamilovaná a to by byl 100% rozchod. A taky souhlasím s komentářem Kačuly, že všechno souvisí ze vším :)
Já jsem asi napůl chlap, protože ne vždy jdu do toho srdcem Ale obdivuju ženský, co se dokážou sbalit a jít a neohlížejí se, co tam nechávají...
TAk já jsem dala hlavně 3 a 4....pro mě něco nepřijatelného a pak 6? hádky.... Nevěru nevím, neumím posoudit ani svojí, ani muže a doufám, že nebudu muset řešit... 3 už jsem řešila a 4 sice ne, ale zažila jsem si dost nepěkný psychický teror...ještě teď se z toho "léčim"..pošramocená duše je nepěkná věc...
Psychický teror je občas i horší, než ten fyzický! Mě nikdo nemusel týrat a stejně si připadám občas jako nula..
Ty jo Marti, nic neoznačuju, to záleží na osobnosti toho chlapa u Karla vím, že i nevěra by byla důvod k rozchodu, protože on takové věci prostě nedělá...ale u jiného to je v podstatě taková "maličkost"...snad mě chápeš
Ty jo Marti, nic neoznačuju, to záleží na osobnosti toho chlapa u Karla vím, že i nevěra by byla důvod k rozchodu, protože on takové věci prostě nedělá...ale u jiného to je v podstatě taková "maličkost"...snad mě chápeš
U mýho chlapa by byla nevěra taky víc, on je v tomhle jako ženská! A to jsem mu už kolikrát říkala, aby si nějakou našel, že mi to nebude vadit
Tak já jsem měla dva vážné a dlouhodobé vztahy. Jednu na vysoké škole, dá se říct, že celou vysokou jsme byli spolu. Na konci jsme se rozešli a já plynule navázala nový vztah a do těd jsem s ním. Ikdyž mi leze občasn na nervy (momentálně umírá na rýmu), ale jinak je zlatej a už to bude 10 let.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru