Hubený budou studený. Nemůžou být všichni stejní. A jestli chceš být fakt hubená, budeš muset máknout. Mě to taky čeká, nenechám to takhle, jak to je teď. Jsem se sebou nespokojená.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já myslím, že ti to sluší!! A pokud chceš být štíhlá, tak budeš muset zabrat, já bych taky měla...mám stejný trápení... málokomu spadla štíhlost sama do kapsy..
já myslím, že ti to sluší!! A pokud chceš být štíhlá, tak budeš muset zabrat, já bych taky měla...mám stejný trápení... málokomu spadla štíhlost sama do kapsy..
přesně tak, většina ženských příbírá a je to jejich vina, co si budem povídat, kdybychom se víc hejbaly, nežraly, tak nejsme jak jsme. Samo těhotenství něco udělalo, ale taky, co si budem povídat, kdybychom tak nežraly, tak tolik nepřiberem
přesně tak, většina ženských příbírá a je to jejich vina, co si budem povídat, kdybychom se víc hejbaly, nežraly, tak nejsme jak jsme. Samo těhotenství něco udělalo, ale taky, co si budem povídat, kdybychom tak nežraly, tak tolik nepřiberem
uz se tesim na pristi rok, obuju se do Zumby, doufam, ze me to chytne a ze se to na me i podepise
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Verunko, pokud ti vadi tva postava tak se zacni hejbat a uvidis kilecka pujdou dolu... jinak docela dost lidem zalezi na tom jaka si uvnitr a ne nevenek :) ale si kocka
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru