Ivko, ta je z dneška, že? Moc pěkná. Zdenda je šikula. Už se těším na ty naše
jojo, akorát se tvářím tak nějak divně a malej Jonášek byl kouzelnej, co Miky? usnul?
Neusnul, ale měl namále. MUsela jsem ho fakt hodně bavit, pořád si s ním povídat. Několikrát měl zavřený oči... JOnášek usnul a pak ještě spal hodinku doma. Nevíš, kdy to tam Zdenda dá? Já už se tak těším
Předmět příspěvku: Re: barvy vlasů - přidaná nová :)
Napsal: sob 11. pro 2010 22:38:18
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
zuzu píše:
ivkahof píše:
zuzu píše:
jojo, akorát se tvářím tak nějak divně a malej Jonášek byl kouzelnej, co Miky? usnul?
Neusnul, ale měl namále. MUsela jsem ho fakt hodně bavit, pořád si s ním povídat. Několikrát měl zavřený oči... JOnášek usnul a pak ještě spal hodinku doma. Nevíš, kdy to tam Zdenda dá? Já už se tak těším
Zdenda už pak začal být protivnej, ale do postele se dostal až po 7h a usnul v půl. Měli jsme ještě jednu nečekanou návštěvu, tak mu otrnulo. Prý tak ještě 2 hodiny bude pracovat, zítra jedem pryč, tak snad pak večír by to mohlo být
Zdenda už pak začal být protivnej, ale do postele se dostal až po 7h a usnul v půl. Měli jsme ještě jednu nečekanou návštěvu, tak mu otrnulo. Prý tak ještě 2 hodiny bude pracovat, zítra jedem pryč, tak snad pak večír by to mohlo být
Tak to je hodnej. Já už půjdu spát. Mrknu na to ráno Miky šel v 8. Tak se mějte a dobrou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru