tak ja se stale drzim na tech 12 shozenych po porodu a dnes objednavam orbitrek k jeziskovi a budu pokracovat, jeste aspon 10 musim dat dolu...takze i kdyz jsem zacla uz v zari tak jdu do toho s tebou.
Marcelko.... Jsi skvela, ja se zasekla na 85, rodila jsem s 96... a zeru jak muzu a porad se me to drzi. chci dat dolu 15.....
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Veerca111 píše:
Marselka píše:
tak ja se stale drzim na tech 12 shozenych po porodu a dnes objednavam orbitrek k jeziskovi a budu pokracovat, jeste aspon 10 musim dat dolu...takze i kdyz jsem zacla uz v zari tak jdu do toho s tebou.
Marcelko.... Jsi skvela, ja se zasekla na 85, rodila jsem s 96... a zeru jak muzu a porad se me to drzi. chci dat dolu 15.....
ale prd skvela..holt mi to tehu prospelo, jinak bych byla tam kde pred rokem...ja mam ted 80 a chci se dostat na 70, tak nam drzim palecky
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
ale prd skvela..holt mi to tehu prospelo, jinak bych byla tam kde pred rokem...ja mam ted 80 a chci se dostat na 70, tak nam drzim palecky
ja taky 70, tak to bude super...
_________________ _________________ Materska je moje povolani :-)
já taky začínám od ledna něco dělat přihlásila sem se na zumbu a taky už tolik nežeru, teda žeru ale už ne v noci od 10 vejš :D ale s váma asi soupeřit nemužu pač nemám ani metr ani váhu :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru