po 3,5 letech, 2 dětech jsem zjistila, že žiju s líným, pohodlným hovadem, kterýho většinu času nesnáším.... jsem zas vytočená......zklamaná, smutná hlavně....
hrozně mě bolí, že jsem se v něm tak strašně zklamala...
co bude dál, jakej život tu budeme žít?
sorry holky, že vám tu kazím vánoční náladu...někomu to svěřit musím..reagovat nemusíte....
_________________ Anežka, Štěpous a Bajuja
_________________ mazlíčků maminka :-)
Naposledy upravil Wikina dne pon 20. pro 2010 21:35:21, celkově upraveno 1
po 3,5 letech, 2 dětech jsem zjistila, že žiju s líným, pohodlným hovadem, kterýho většinu času nesnáším.... jsem zas vytočená......zklamaná, smutná hlavně....
hrozně mě bolí, že jsem se v něm tak strašně zklamala...
co bude dál, jakej život tu budeme žít?
sorry holky, že vám tu kazím vánoční náladu...někomu to svěřit musím..reagovat nemusíte....
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ikdyž jsou Vánoce nebo právě díky nim.... si člověk hodně uvědomuje vztahy ke svým blízkým. Je mi líto, že máš vedle sebe chlapa, který je takový, jaký je....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Ikdyž jsou Vánoce nebo právě díky nim.... si člověk hodně uvědomuje vztahy ke svým blízkým. Je mi líto, že máš vedle sebe chlapa, který je takový, jaký je....
Moni, dneska prvně mi přišlo na mysl, že ta jeho bejvalá ani neví, jaký má štěstí, že se na ni vysral....:-( tohle jsem si nikdy NIKDY neměla myslet :-( je to zas jen blbej den, spíš týden...mno, možná i měsíc...ono to zase přejde....zas o něco víc otupím.....a bude to ok...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru