jo jo ta kyselina listová je fakt dobrá a dr mi ji pak i předepsala až do konce 3měsíce, prý je to hodně důležité ale stejně myslím že ji pojišťovna neproplácí a musíš si ji platit sama, takže šup do lékárny a kup si ji
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
renďousek píše:
janulaa píše:
Dakujem vam boruvko, kyselinu listovu si kupim
jo jo ta kyselina listová je fakt dobrá a dr mi ji pak i předepsala až do konce 3měsíce, prý je to hodně důležité ale stejně myslím že ji pojišťovna neproplácí a musíš si ji platit sama, takže šup do lékárny a kup si ji
já myslím, že mi něco přidala, ale už jsem si ji kupovala taky sama...
Registrován: pát 30. led 2009 10:49:22 Příspěvky: 17848 Bydliště: Lysá nad Labem
renďousek píše:
janulaa píše:
Dakujem vam boruvko, kyselinu listovu si kupim
no tak snad to neni ziadna velka suma..aspon co som si to kupovala minule, tak nebola
já myslím, že mi něco přidala, ale už jsem si ji kupovala taky sama...
já jsem ji kupovala před otěhotněním a teď mi ji psala dr. ale fakt nevím kolik přispívala pojišťovna
no tak snad to neni ziadna velka suma..aspon co som si to kupovala minule, tak nebola
to teda není je to pár korun kupovala jsem ji v takové zelené krabičce (už nevím výrobce) a bylo tam toho na dva měsíce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru