Předmět příspěvku: Re: pitomej Silvestr a ještě horší Novej rok :-((
Napsal: pon 03. led 2011 9:55:29
Registrován: sob 31. led 2009 22:36:19 Příspěvky: 7990 Bydliště: Písek
To je mi líto ....když to čtu je mi z toho blbě .....ať už jsou to sestřenice nebo ne,chlapi jsou na tohle magoři ....jde o tu důvěru ...jak se schovává...s mobilem a tak.Takový věci člověka,který miluje bolí ....a hlavně...co se za tím vším skrývá,má v hlavě jen ON ...a pokud to budeš chtít řešit jen Ty,stejně to nikam nepovede...musíte chtít oba... Držím moc,moc palečky.
_________________ _________________ na mateřské :) S Milánkem a Štěpánkou!
Je to hodně divné A co ty "sestřenice"? Mají někoho a nebo jsou svobodné a nezadané? Co na ně zbytek rodiny? I když je to hnusné, tak bych se možná podívala do mobilu - třeba když bude spat Když by o nic nešlo, tak by se přece nemusel takhle skrývat, ne? Teda pokud chceš mět jasno, někdy je možná lepší nevědět . A pak si promluvit...
Napsal: pon 03. led 2011 10:56:38
Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
Mrzí mě to, ale něco podobného jsem prožívala před rokem a moje intuice mě nezklamala ..... měl ženskou Nechci ti brát naděje, ale to co popisuješ se až příliž podobá tomu co jsem měla doma já. Myslím, že sestřenice to nejsou Na jednu z nich (asi na tu starší) bych si posvítila víc
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
jéje, to je mi líto, my si s chlapem mobily před sebou naštěstí neschováváme a i hesla k účtům na face a podobných stránkách si známe, respektive je máme natrvalo uložené v počítačíš a bylo by mi sakra divně, kdyby se najednou začal takhle chovat a asi bych se ho natvrdo zeptala, co se děje nebo tak a přijde mi divné, že najednou zjistí, že mu ve stejném městě žijí sestřenice a potřebuje se s něma najednou takhle bratříčkovat. Jinak přeju ať to dobře dopadne a všechno se co nejdřív vysvětlí a hodně sil, ať ti ten nový rok pokračuje mnohem lépe
Napsal: pon 03. led 2011 14:15:49
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
to mne mrzí, a stejně jako většina bych si myslela, že mne můj chlap podvádí, pokud by se choval stejně jako ten Tvůj.... Chce to důkladnou rozpravu, protože jinak se budeš trápit a nic se tím nevyřeší...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru