mne spinning toho casu bavil a chodila js i pravidelne, ale to js hubnout nepotrebovala...bylo to jeste pred Kubikem ted uz hubnout potrebuju, ale js zase lina...ale uz js se rozhoupala a vyrizuju si permici nastesti se ten kredit da vyuzit i ve fitness baru, tak nemusim mit strach z vyhozenych penez
není bar jako bar
to ne, to mas pravdu chystam se do Cestlic a plati to i na vstup do aquaparku a tam mi snad uz nalejou u nejakyho baru
tééda holky vy mi dáváte, teď nevím, jestli tam chodit - mám prdel jako prase a nohy taky, tak jsem si myslela, že tohle bude to nejlepší a zatím mám strach, že budu mít zadek ještě jednou takovej........ Ale píšou tam, že to je to nejlepší na tvarování nohou a zadku...........
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
Kačula píše:
tééda holky vy mi dáváte, teď nevím, jestli tam chodit - mám prdel jako prase a nohy taky, tak jsem si myslela, že tohle bude to nejlepší a zatím mám strach, že budu mít zadek ještě jednou takovej........ Ale píšou tam, že to je to nejlepší na tvarování nohou a zadku...........
Kači zkus to..lepší nějakej pohyb než žádnej..kdyžtak hoď řeč se cvičitelkou..ona ti poradí..
Kači zkus to..lepší nějakej pohyb než žádnej..kdyžtak hoď řeč se cvičitelkou..ona ti poradí..
Děkuji za podporu - určo tam půjdu - jsem zvědavá - spíšš teď už mám i strach jestli to fyzicky zvládnu, ale snad nejsem úplná sračka
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Veveronika píše:
Hankitacz píše:
Veveronika píše:
mne spinning toho casu bavil a chodila js i pravidelne, ale to js hubnout nepotrebovala...bylo to jeste pred Kubikem ted uz hubnout potrebuju, ale js zase lina...ale uz js se rozhoupala a vyrizuju si permici nastesti se ten kredit da vyuzit i ve fitness baru, tak nemusim mit strach z vyhozenych penez
není bar jako bar
to ne, to mas pravdu chystam se do Cestlic a plati to i na vstup do aquaparku a tam mi snad uz nalejou u nejakyho baru
tak to je pak všechno v pořádku
_________________ _________________ zaměstnává mě pouze moje láska - můj syn :-)
to bude samej fitneskoktejl,ještě mi tam omarodíš,nechcete na víkend dorazit ještě před porodem?
to bude samej fitneskoktejl,ještě mi tam omarodíš,nechcete na víkend dorazit ještě před porodem?
Andrej, zkusim to probrat s Kajou, rada bych zajela a videla vas
Já a vřele doporučuji,ale vystřídala jsem 3 instruktory než jsem objevila toho který mi vyhovoval.Každý jezdí jinak a tak to nevzdávat hned po prvním,je to super
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
chodila, je to super. Navíc čím budeš lepší, tím více si budeš přidávat zátěž. Vyber si cvičitele, který Ti bude nejvíce vyhovovat. Co se týče tempa a hudby. Když jsem chodila na hodinu, kde přecvičoval chlap, tak to bylo více "na krev", s cvičitelkou to bylo více pohodovější, ale zas třeba byla puštěná hudba, která mi zas tolik neseděla. Proto jsem se snažila najít si cvičitele, který maximálně splňoval mé požadavky....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru