Předmět příspěvku: prave jsem se vratila ze 60ky...
Napsal: ned 09. led 2011 0:26:12
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
... meho tchana. muj chlap me tradicne nasral jako protoze je ozraly jak dobytek, odmitl jit se mnou domu, ze uz se dlouho neozral, nema klice idiot jeden, takze bude asi nocovat na snehu, pac ja mu k ranu teda otevirat nebudu ho nenavidim. momentalne.
Předmět příspěvku: Re: prave jsem se vratila ze 60ky...
Napsal: ned 09. led 2011 0:29:41
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
Raduška píše:
Klid, nenervuj se!
ja jsem v klidu radu. relativne. takovychle akci mam za sebou nespocet. nevadi mi, ze se napije, ale nesnazim, kdyz je ozraly a dela mi ostudu vim, ze mu mozna ustele tchyne a mozna bude spat na stole vte hasicarne. taky vim, ze mu bude zejtra kurevsky zle, bude cekat, ze ho budu litovat a mozna po mne bude chtit, abych mu zavolala sanitku. a ja mu budu poste rikat - stoji ti to za to?? a on mi poste odpovi - nestoji, ja uz takhle nikdy pit nebudu. je to zlatej chlap jinak, ale tohle je des.
ja jsem v klidu radu. relativne. takovychle akci mam za sebou nespocet. nevadi mi, ze se napije, ale nesnazim, kdyz je ozraly a dela mi ostudu vim, ze mu mozna ustele tchyne a mozna bude spat na stole vte hasicarne. taky vim, ze mu bude zejtra kurevsky zle, bude cekat, ze ho budu litovat a mozna po mne bude chtit, abych mu zavolala sanitku. a ja mu budu poste rikat - stoji ti to za to?? a on mi poste odpovi - nestoji, ja uz takhle nikdy pit nebudu. je to zlatej chlap jinak, ale tohle je des.
já vím, že to ze sebe musíš dostat. chovaj se jak malý
Napsal: ned 09. led 2011 0:32:34
Raduška píše:
zabka píše:
Raduška píše:
Klid, nenervuj se!
já vím, že to ze sebe musíš dostat. chovaj se jak malý
Napsal: ned 09. led 2011 1:40:31
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Promiň, ale musím se fakt Všichni stejný paka... A dobře mu tak, že mu bude blbě, hlavně ho nelitovat, ať si to užije, opít se umí sám, tak ať se taky sám léčí
Napsal: ned 09. led 2011 9:52:34
zabka píše:
... meho tchana. muj chlap me tradicne nasral jako protoze je ozraly jak dobytek, odmitl jit se mnou domu, ze uz se dlouho neozral, nema klice idiot jeden, takze bude asi nocovat na snehu, pac ja mu k ranu teda otevirat nebudu ho nenavidim. momentalne.
koukám, že je to všude stejný a ty pocity mívám taky stejný, bože, jak bych ho někdy s chutí nakopala do prdele
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru