Předmět příspěvku: Re: prave jsem se vratila ze 60ky...
Napsal: ned 09. led 2011 11:39:43
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
takze se vratil ted, stale nality a spal u kamarada, co bydli kus od nas - vubec nechapu, jak se tam dostal, ten kamos na te oslave vubec nebyl. ja vim, ze je to asi vsude podobny, ale ja se uplne stydim, buh vi, co tam vyvadel, uz jsem se za nej kamosove manzelce omluvila, dela mi akorat ostudu
takze se vratil ted, stale nality a spal u kamarada, co bydli kus od nas - vubec nechapu, jak se tam dostal, ten kamos na te oslave vubec nebyl. ja vim, ze je to asi vsude podobny, ale ja se uplne stydim, buh vi, co tam vyvadel, uz jsem se za nej kamosove manzelce omluvila, dela mi akorat ostudu
tak, že by s námi nešel domů, to by mi nevadilo, ale nedat vědět, že nepřijde domů...to by mu neprošlo . Minimálně tichá domácnost
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Napsal: ned 09. led 2011 13:34:08
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
musím říct, že jsem se spíše pousmála, jak jsi napsala "jak já ho nenávidím, momentálně.." to je fakt hezké, já tohle znám, taky jinak mám bezva chlapa, ale nezná svoji míru..já mu klíčky nechávám v zámku... on totiž i když má, tak se mu někdy stane, že se netrrefí...
Napsal: ned 09. led 2011 13:49:28
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
Ajka07 píše:
zabka píše:
tak, že by s námi nešel domů, to by mi nevadilo, ale nedat vědět, že nepřijde domů...to by mu neprošlo . Minimálně tichá domácnost
ajko, ja taky netrvam na tom, aby chodil z akci se mnou, kolikrat se stane, ze prijde pozdeji nebo chodi na akce, do hospody sam, ale jak je nality, tak ho teda taham domu, protoze vim, jak to konci.... ticha domacnost bude tentokrat dlouho, to ja vydrzim, nemam potrebu se na nej koukat natoz na nej mluvit, jeste, ze tu mam holky nejvic me stve, ze mu z ust letaji takova hnusna slova, urazi me to a tentokrat to prepiskl
Napsal: ned 09. led 2011 13:50:29
jituška píše:
zabka píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru