Registrován: čtv 05. úno 2009 21:16:52 Příspěvky: 2979 Bydliště: Jindřichův Hradec
Holky, nedělaly jste si některá? Já jsem se zumbou začla a strašně mě to chytlo, tak o tom přemýšlím, ale na netu jsou ta školení vyprodaná Tak snad zas vypíšou další...
Holky, nedělaly jste si některá? Já jsem se zumbou začla a strašně mě to chytlo, tak o tom přemýšlím, ale na netu jsou ta školení vyprodaná Tak snad zas vypíšou další...
Registrován: čtv 05. úno 2009 21:16:52 Příspěvky: 2979 Bydliště: Jindřichův Hradec
miky1 píše:
Monila píše:
Ty chceš jako dělat instrukotrku přímo jo.
Yes...už léta cvičim a předcvičuju Zumbě jsem se furt bránila, páč už mě točilo, jak o tom všichni všude furt melou, ale už chápu proč
Ty chceš jako dělat instrukotrku přímo jo.
Yes...už léta cvičim a předcvičuju Zumbě jsem se furt bránila, páč už mě točilo, jak o tom všichni všude furt melou, ale už chápu proč
Hezký jí to ještě nezkoušela jenviděla na netíku a myslím,že bych si to užívala:-)Tak přeju aby se ti zadařilo a ten kurzík instruktorky jsi sehnala a pustila se do toho
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru