Předmět příspěvku: Re: Video jak Miška začíná lézt♥
Napsal: sob 15. led 2011 0:15:57
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Alča píše:
Petruse333 píše:
Alča píše:
petííí to snad není možný tak rychle se s toho dostal a jak je šikovnej a poradí si to je fakt neuvěřitelný jakou ty děti maj schopnost se se vším vypořádat a přizpůsobyt se.Je to velkej bojovník za chvilku bude lítat jak čamrda Arozhodně mu nechybí ctižádost on to přece Zvládne
Alenko Ty dětičky se ze všeho dostávají tááák rychle a dobře se se vším vypořádají S náma je to horší,my máme strach
Ono je to tím že oni nevědí co se může stát o to je to ale lepší nepřipouští si ta rizika, od strachu jsou maminky a tatínkové ale tak to má být.
Jj a o tom to je
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Napsal: sob 15. led 2011 0:21:21
on je tak úžasnej, zvládá to fakt na jedničku. a vy taky Peťulko. A jak povídá, to není snad ani možný.. takhle mluví děti ve třech letech? :-o Z něj zas budu mít depku Miškovi posíláme pusinky Je neuvěřitelnej. Musíš na něj být strašně pyšná
_________________ _________________ zaměstnává mě pouze moje láska - můj syn :-)
Napsal: sob 15. led 2011 0:23:58
Hankitacz píše:
on je tak úžasnej, zvládá to fakt na jedničku. a vy taky Peťulko. A jak povídá, to není snad ani možný.. takhle mluví děti ve třech letech? :-o Z něj zas budu mít depku Miškovi posíláme pusinky Je neuvěřitelnej. Musíš na něj být strašně pyšná
Je to šikulka a štastný,že nemusí jen ležet nebo sedět Hani,však 3 mu budou už za pár dní
Napsal: sob 15. led 2011 0:26:11
Jo tááák ty jsi se mě asi ptala,že ...no je ukecanej až moooooc a jak jsme jeli z nemocnice včera z kontroly,tak byl šťastnej a řval na auta:jeď ty ityle(ichtyle ) a nečum.....no to slyšel u taťky ,ale smáli jsme se tomu teda všichni
Napsal: sob 15. led 2011 1:36:21
Petruse333 píše:
Jo tááák ty jsi se mě asi ptala,že ...no je ukecanej až moooooc a jak jsme jeli z nemocnice včera z kontroly,tak byl šťastnej a řval na auta:jeď ty ityle(ichtyle ) a nečum.....no to slyšel u taťky ,ale smáli jsme se tomu teda všichni
to se nedivím... náš malej teda zatím buzeruje jen auto, mě vlastně neeee.. jeeeeď auto uuuuuž.. auto zastaaaaav chci čůaaaaaaaat, ješiši chci zelenou, auto tak jeeeeď.. ale tito zdaleka tolik nemluvi. zatim se stale spokojuje hlavně s větou MAMI ŽÍKÁM NE! koukám že píšu jak tatar, občas s diakritikou, občas bez...
_________________ _________________ zaměstnává mě pouze moje láska - můj syn :-)
Peti to snad ani není možný Miška je úžansnej a skvěle to zvládá přeju at už je jenom líp,zasloužíte si mt konečně chvíli klid no a to jak mluví snad ani komentovat nebudu kloubou dolů teda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru