Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
zdena píše:
Ahoj všichni, v prosinci jsem musela na potrat, protože se mimi přestalo vyvíjet. Nyní mám 7 týdnů po potratu, byla jsem na kontrole po šestinedělí a doktor říkal, že už stačí tak jedna menstruace a můžeme se snažit znovu. Doktor, který mně potrat dělal zase říkal, že bych měla čekat tak 3-6 měsíců po potratu. Miminko moc chceme, ale teď jsem trochu zmatená, jestli teda ještě čekat nebo ne. Nemáte s tím někdo zkušenosti, jak dlouho jste čekali? Díky moc za odpověď.
Ahojky,tak já potratila v 11 týdnů koncem listopadu 2010 a v nemocnici mi říkali,že počkat na další 3-6.měsíců:-(.....taky se mi to zdálo nezkutečně dlouho a původně jsem chtěla počkat na dvě MS a že půjdemem do toho,ale zatím to odkládáme na neurčito,ale Tobě přeju,aby se zadařilo co nejdříve a hlavně,aby těhotenství probíhalo v pořádku
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Vítám Tě mezi námi. Osobní zkušenost nemám, ale co vím od kamarádek, tak ty 3 měsíce jsou taková optimální doba, takže po příští MS na to s manžou vlítněte a ať se zadaří co nejdříve.
Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
Ahoj Zdeni, taky zalezi v kolikatym tydnu jsi ukoncila tehotenstvi. Ja totiz az ve 23tt a to mi v nemocnici rikali, ze mam pockat tech 6 mesicu. Pak mi moje gyn. rekla, ze za tri mesice se muzeme snazit, ale pak videla, ze to bylo az ve 23tt, tak rekla abysme radsi ten pulrok dodrzeli. Pokud jsi ale byla na prohlidce u sveho gyn. a ten ti rekl, ze je vsechno v poradku a muzete se po pristi ms snazit, tak bych mu verila a sla do toho Drzim pesticky at se brzy zadari a hlavne aby bylo tentokrat vsechno v poradku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru