Holky já bych taky ráda, ale my nikdy nevíme, kdy odjedeme na dovču.... U nás se to řídí, podle toho, jak to má táta v práci a většinou se to dozvím tak 2-3 dni předem
To je blbý no, pak jedině doufat, že tam bude něco volného.
Holky já bych taky ráda, ale my nikdy nevíme, kdy odjedeme na dovču.... U nás se to řídí, podle toho, jak to má táta v práci a většinou se to dozvím tak 2-3 dni předem
To je blbý no, pak jedině doufat, že tam bude něco volného.
Když tak si vemu stan a nebo přespím v autě
já to nemyslela tak že bych nejela, jen mi momentálně je jedno kdy to bude, ptž to je až za půl roku a to fakt nevím jaký víkend si přednostně vybrat, proto říkám oba se hodí
je mi to zatím jedno, tak že obojí se hodí, vůbec to totiž nevím co za půl roku bude
to nikdo z nás, ale když si domluvím víkend, tak si ho rezervuju a pojedu tam, pokud by do toho nepřišla nemoc nebo něco špatného, jinak prostě jedu
já to nemyslela tak že bych nejela, jen mi momentálně je jedno kdy to bude, ptž to je až za půl roku a to fakt nevím jaký víkend si přednostně vybrat, proto říkám oba se hodí
jj, mě taky, tak je to asi nakonec jedno
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru