Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
tak holky jak vam to jde to hubnuti? ja se musim priznat ze mi nova zivotosprava krasne jde, citim se lehceji, neprecpane, a plna energie. co se tyce hubnuti, mam dole asi 2kg,ale spis jdu dolu centimetrove, a to mam tak 3-5 cm v kazde partii, a merim si i ten spek pod pupiikem a tam jsem dala dolu uz 12cm!!!! videt to jde spis na tech centacich no, ted uz vic jak tyden neslapu, kvuli te me nemoci, ale stravu dodrzuju.a nosim dziny co jsem nosila pred tehu s ondou:-) a celkove se muzu oblikat jinak nez treba pred rokem:-) a to mi dava pocit sebevedomi a i kdyz vim ze nehubnu co se kilecek tyce, tak vim ze to jde dolu a lide si vsimaji
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
JaninkaU píše:
tiše závidím, já dnes dělala punčové řezy tak to pak jde těžko
no zatim neni co:-) i kdyz videt to uz jde, i chlap rikal ze jo, ze prdel i boky a bricho mam mensi...mamka tez v sobotu pekla babovku tak jsem si kousek dala a v nedeli na snidani tez, ale ja se kdyz si chci dat neco sladkeho tak se snazim spis dopo a odpo a vecer uz se hlidam
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Mě to taky jde dobře a už to taky dost cítím - mám dole 7 kg - což je výborný!!!!! mám na všech partiích cca 3-5 cm dole! Je to dřina, ale můžeme si za to samy Když já mám blbý, že nemám břicho, ale mám zadek a nohy a ty se dávají k******y špatně dolů ale ksicht, prsíčka, bříško, ruce - tam je to hodně viditelný, ale ten zadek
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Kačula píše:
Mě to taky jde dobře a už to taky dost cítím - mám dole 7 kg - což je výborný!!!!! mám na všech partiích cca 3-5 cm dole! Je to dřina, ale můžeme si za to samy Když já mám blbý, že nemám břicho, ale mám zadek a nohy a ty se dávají k******y špatně dolů ale ksicht, prsíčka, bříško, ruce - tam je to hodně viditelný, ale ten zadek
no na me prave nejvic jde to videt pres zadek a boky a taky prsy sly dolu ale ten spek teeez a to je supeer, proste celkove opticky to jde videt, ale me staci kdyz to pujde pomaliiiinku, zadny spech at to pak nenaberu hned zpatky:-)
holky jste šikulky mě teď dva týdny nešlo dolů NIC.. jsem nešťastná, pořád se držím a snažím a výsledek není vidět. i jsem se začala hýbat, což jsem na začátku ani nedělala.. opouští mě optimismus
_________________ _________________ zaměstnává mě pouze moje láska - můj syn :-)
Hankitacz píše:
holky jste šikulky mě teď dva týdny nešlo dolů NIC.. jsem nešťastná, pořád se držím a snažím a výsledek není vidět. i jsem se začala hýbat, což jsem na začátku ani nedělala.. opouští mě optimismus
Hanicko ale vzdyt ty uz mas vysledky skvele, a uz si je potrebujes jen udrzet a treba casem pujde jeste neco malo dolu...ale co jsem videla tu fotku s tema kalhotama, tak to klobouk dolu, to ja tohle urco nedokazu
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Já mám 6kilo dole,na cm teď nevím,musela bych se přeměřit ,jsem spokojená moc,když mám neodolatelnou chuť na něco sladkého,dám si to k snídani a mám klid
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Registrován: úte 28. črc 2009 14:00:07 Příspěvky: 1096 Bydliště: Brno
koniprd píše:
Já mám 6kilo dole,na cm teď nevím,musela bych se přeměřit ,jsem spokojená moc,když mám neodolatelnou chuť na něco sladkého,dám si to k snídani a mám klid
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru