Holky, sím, hodíte mi tu některá seznam věcí do porodnice? Děkuji moooooooooooc.
já měla plínečky, vlhčený ubrousky, mastičku na zadeček, ponožky pro malou. Oblečení žádné to jsme dostávali a na koupání věci taky měli tam. Jo a Sabíka jsem si brala na prdíky. No pro mě toaletní papír, hygienické potřeby, vložky, ručníky, léky, kojící podprsenku, pantofle a už nevím
_________________ _________________ Martina, Pavlík a Lucinka
Registrován: sob 14. úno 2009 20:27:53 Příspěvky: 5089 Bydliště: Vysočina
martinace píše:
Ika píše:
Holky, sím, hodíte mi tu některá seznam věcí do porodnice? Děkuji moooooooooooc.
já měla plínečky, vlhčený ubrousky, mastičku na zadeček, ponožky pro malou. Oblečení žádné to jsme dostávali a na koupání věci taky měli tam. Jo a Sabíka jsem si brala na prdíky. No pro mě toaletní papír, hygienické potřeby, vložky, ručníky, léky, kojící podprsenku, pantofle a už nevím
Děkuji... máš to ještě v živé paměti Jsem si dneska říkala, že bych postupně měla už něco schraňovat
_________________ IKA _________________ asistentka ředitele a nyní asistentka Amálky a Káji
Registrován: sob 14. úno 2009 20:27:53 Příspěvky: 5089 Bydliště: Vysočina
Pechy píše:
Polovinu věcí, co jsem si brala s Honýsem jsem si už s Matějem nebrala a stejně jsem toho měla zbytečnosti
TAk to já zase zbytečnosti neměla.... využila jsem asi vše, krom noční košile. A hlavně jídlo jsem vezla domů, manža mi každý den vazil várku dobrot, jako by si mě chtěl vykrmit
_________________ IKA _________________ asistentka ředitele a nyní asistentka Amálky a Káji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru