koniprd píše:
kalypso píše:
koniprd píše:
kalypso píše:
koniprd píše:
Krovka píše:
koniprd píše:
Já mám 6kilo dole,na cm teď nevím,musela bych se přeměřit ,jsem spokojená moc,když mám neodolatelnou chuť na něco sladkého,dám si to k snídani a mám klid
6 kg Ty vogo, tak to ti jde dolů hodně rychle. Já mám dole 2 kg ... ale tak je pravda, že jak jsem se učila tak jsem si moc jídlo nehlídala a dopřávala si něco na uklidnění .
Z takový veliký váhy to jde líp,no
a coteprve z mojí,že
já jsem tolik v životě neměla,takže mi to jde rychle,ale hlavně vydržet,až to dolů nepůjde
až budu mít těch 55 tak na 60 klidně můžu nabrat,to mi neva
To už mít v životě nebudu,leda,že mně okousal ňákej žralok
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
kalypso píše:
koniprd píše:
kalypso píše:
koniprd píše:
kalypso píše:
koniprd píše:
Krovka píše:
koniprd píše:
Já mám 6kilo dole,na cm teď nevím,musela bych se přeměřit ,jsem spokojená moc,když mám neodolatelnou chuť na něco sladkého,dám si to k snídani a mám klid
6 kg Ty vogo, tak to ti jde dolů hodně rychle. Já mám dole 2 kg ... ale tak je pravda, že jak jsem se učila tak jsem si moc jídlo nehlídala a dopřávala si něco na uklidnění .
Z takový veliký váhy to jde líp,no
a coteprve z mojí,že
já jsem tolik v životě neměla,takže mi to jde rychle,ale hlavně vydržet,až to dolů nepůjde
až budu mít těch 55 tak na 60 klidně můžu nabrat,to mi neva
To už mít v životě nebudu,leda,že mně okousal ňákej žralok
HAnibal kanibal
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Jéééé tak to je super - koukám, že jsem se do toho vrhly správným směrem Já se teď vážila a mám 8 kg Jsem šťastná a už mi to říkají i lidi Ale je to fakt dřina............
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Kačula píše:
koniprd píše:
Jéééé tak to je super - koukám, že jsem se do toho vrhly správným směrem Já se teď vážila a mám 8 kg Jsem šťastná a už mi to říkají i lidi Ale je to fakt dřina............
Jseš úžasná,u mně si zatím nikdo nevšiml,ale až odhodíme zimní bundy,tak budou čubrnět,kolik máš dole na cm?Já totiž moc né,asi hubnu furt vodu
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Jseš úžasná,u mně si zatím nikdo nevšiml,ale až odhodíme zimní bundy,tak budou čubrnět,kolik máš dole na cm?Já totiž moc né,asi hubnu furt vodu
naposledy při měření víc cca před 14 dny kolem 5 cm - přes zadek.........ten je pro mě nejsměrodatněnší
Ale je to fakt vydřený - 3x týdně spinning a hodně jsem změnila jídelníček který fakt neporušuji!!!!!
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
holky vsechny jste uzasnyyyyy, Verco nemuzes prece po 3 tydnech chtit zazraky...mamka mi rikala ze kdysi chodila k dietolozce a ta ji rekla ze u silnejsich to trva dele nez se to pohne, bo to telo ma zasovby ze kterych bere, mamka byla nestatsna bo drzela deitu jak svina a za 2 tydny ani deko dole...takze vydrz, jsi na spravne ceste...jo a jen omezit jidlo nestaci, musis se zacit hybat
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
holky vsechny jste uzasnyyyyy, Verco nemuzes prece po 3 tydnech chtit zazraky...mamka mi rikala ze kdysi chodila k dietolozce a ta ji rekla ze u silnejsich to trva dele nez se to pohne, bo to telo ma zasovby ze kterych bere, mamka byla nestatsna bo drzela deitu jak svina a za 2 tydny ani deko dole...takze vydrz, jsi na spravne ceste...jo a jen omezit jidlo nestaci, musis se zacit hybat
takovej pohyb je nejlepší
_________________ JE KRÁSNÝ BEJT MAMINKA!!!!!!!!!!!!! _________________ Neschopenka-čekám na operaci kotníku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru