tak já tit eda nevím, taky bych byla nejistá jak radily holky zkus ráno ještě jeden a kdybys měla pořád nejistotu tak to řekni před tou operací jaké máš podezřejí a uvidíš co ti řeknou držíme palečky
já se ze sebe už zblázním,fakt!Proč pořád musím něco řešit?Manžel mě zase posílá abych si šla udělat test .....zkusím určitě ještě zítra ráno a v pátek taky
no nejlepší to máš vážně hned ráno z ranní moči a přejeme ať to dobře dopadne
Peťko možná máš jen zvýšený hormon (i když jsi po revizi) někdy se to stává,že citlivý test zachytí "zbytky" toho hormonu,co zůstal po potratu.. Teď by se hodilo asi přát,a´t nejsi.. držím pěsti.. nejdřív bys měla být v pohodě po fyzické stránce..
Předmět příspěvku: Re: Jsem v pasti...prosím o názory+FOTO
Napsal: stř 26. led 2011 22:39:19
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
renďousek píše:
Petruse333 píše:
renďousek píše:
tak já tit eda nevím, taky bych byla nejistá jak radily holky zkus ráno ještě jeden a kdybys měla pořád nejistotu tak to řekni před tou operací jaké máš podezřejí a uvidíš co ti řeknou držíme palečky
já se ze sebe už zblázním,fakt!Proč pořád musím něco řešit?Manžel mě zase posílá abych si šla udělat test .....zkusím určitě ještě zítra ráno a v pátek taky
no nejlepší to máš vážně hned ráno z ranní moči a přejeme ať to dobře dopadne
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Předmět příspěvku: Re: Jsem v pasti...prosím o názory+FOTO
Napsal: stř 26. led 2011 22:45:18
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Šneček píše:
Peťko možná máš jen zvýšený hormon (i když jsi po revizi) někdy se to stává,že citlivý test zachytí "zbytky" toho hormonu,co zůstal po potratu.. Teď by se hodilo asi přát,a´t nejsi.. držím pěsti.. nejdřív bys měla být v pohodě po fyzické stránce..
Tohle mě taky napadlo,ale mylím si,že to je už dlouho a jinak děkuji
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru