Registrován: úte 28. črc 2009 14:00:07 Příspěvky: 1096 Bydliště: Brno
ale pročetla jsem spoustu diskuzí o hubnutí a nejsem z toho vůbec moudrá. Jaké cviky nebo co mám přesně dělat abych hubla více méně jen na centimetry v rizikových partii????děkuji
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Problém je v tom, že to až zas tak nejde ovlivnit, co se týká špeků, můžeš ty partie posílit, čím budou vypadat lépe a to si cvik najdeš... Pokud ale potřebuješ zhubnou tuk, tak nikdy nevíš, od kaď si tělo začne brát jako první...
ahoj heli - no ja vim co potrebuju zpevnit a to je skoro vsechno takze krome orbitreku kdyz se najde chvilka tak priblizne kazdej vi jakym cvikem ¨co protahnout - na bricho sedy lehy na nohy nejaky protahovakcy a jestli to funguje nejlip poznas kdyz te pak boli celej clovek
no já nevím jak vypadáš, takže těžko radit. když se začne hubnout, tělo si samo vybere kde začne. Mě šlo dolů břicho rychle, zadek už ne tolik. I nohy už mám trošku štíhlejší (i když o štíhlosti se v žádném případě mluvit nedá) Tak nevím. P-class se zaměřuje na problémové partie. Dobrá je kalanetika. Na nohy, zadek a břicho.
_________________ _________________ zaměstnává mě pouze moje láska - můj syn :-)
no to záleží na tom čím myslýš rizikové partie, každý je má jinde. A většinou si tělo samo vybere kde to půjde nejdřív dolů Mě jdou vždycky dolů první prsa což ale vůbec nepotřebuju pak břicho a nakonec zadek ale tam bych to potřebovala nejvíc
ale pročetla jsem spoustu diskuzí o hubnutí a nejsem z toho vůbec moudrá. Jaké cviky nebo co mám přesně dělat abych hubla více méně jen na centimetry v rizikových partii????děkuji
Tak s tímhle by ti poradil opravdu nejlép trenér ve fitku.
Tak s tímhle by ti poradil opravdu nejlép trenér ve fitku.
jj, souhlasím, ale problém je v tom, že ty rizikové partie se hubnou a zpevnují nejhůře.
_________________ _________________ bývalá VZP, teď s miláčkem doma a pak se uvidí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru