Tak máme doma první vysvědčení - od zhora až dolu samé 1 udělala mi radost prdelka moje - i když člověk ví jak to dopadne, tak z toho má radost Budeme mít dobrou véču - tedy pro naše děti dobrou véču - palačinkové hody
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
:jednicka: tak to moc gratulujeeeem k jednickam,sikulkaaaaa ....taky mame prvni ,ale Teri je jeste v druzine,tak se tesim az dorazi domu
my jsme celá rodina chorá, tak s ní jel děda jen speciálně pro výzo Tak si ho důležitě přinesla domů........... Terezka až dorazí, tak taky udělá mamince hroznou radost!!!!!
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
:jednicka: tak to moc gratulujeeeem k jednickam,sikulkaaaaa ....taky mame prvni ,ale Teri je jeste v druzine,tak se tesim az dorazi domu
my jsme celá rodina chorá, tak s ní jel děda jen speciálně pro výzo Tak si ho důležitě přinesla domů........... Terezka až dorazí, tak taky udělá mamince hroznou radost!!!!!
jj dekujuuu,taky se bude citit hrozne dulezite
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru